(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Шаҳар йўловчи транспортини ривожлантиришда логистик ёндашув аҳолининг ташиш эҳтиёжларини оптималлаштириш, харажатларни камайтириш ва хизмат сифатини оширишга хизмат қилади. Бу ёндашув транспорт тизимини лойиҳалаш, шаҳарсозлик билан мувофиқлаштириш ва йўловчи оқимларини самарали бошқаришни таъминлайди.