(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Mazkur maqolada vasiylik va homiylik institutining huquqiy mohiyati, uning shakllanishi va rivojlanish bosqichlari o‘rganiladi. Vasiylik va homiylikning amaldagi qonunchilikdagi o‘rni, asosiy tamoyillari va ularni amalga oshirishdagi muammolar tahlil qilinadi. Shuningdek, amaliyotdagi mavjud kamchiliklar va ularni bartaraf etish bo‘yicha takliflar beriladi.