(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu maqola xozirgi davrda dolazarb bo‘lib kelayotgan iklyuziv ta’limning o‘sib kelayotgan yosh avlodga ta’lim va tarbiya berishdagi zamonaviy usul va vositalari haqida umumiy ma’lumot va tushunchalar beradi.