(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Мазкур мақолада немис тилини ўрганиш жараёнида веб-квест технологияларини қўллаш орқали талабаларда маданиятлараро коммуникация компетенциясини шакллантиришнинг услубий асослари таҳлил қилинган. Ўқув жараёнида веб-квестлардан фойдаланиш орқали талабаларнинг ижтимоий-маданий билимлари, танқидий фикрлаш, мулоқот ва гуруҳда ишлаш каби кўникмаларининг шаклланиш хусусиятлари ёритилган.