(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Maqolada menejment nazariyasining tarixiy ildizlari qadimgi sivilizatsiyalardan boshlab zamonaviy zamongacha ko‘rib chiqiladi, yetakchi olim va mutaxassislarning qarashlariga asoslangan holda amaliy yondashuvlar bayon etiladi. Shuningdek, qurilish menejmentida uchraydigan yetti asosiy muammo tahlil qilinib, ularni hal etish bo‘yicha zamonaviy va innovatsion takliflar ilgari suriladi. Mazkur tadqiqot natijalari qurilish menejmentini takomillashtirish yo‘lida muhim ilmiy-amaliy asos bo‘lib xizmat qiladi.