(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Maqolada iqtisodiyotni innovasion rivojlanish sharoitida aholi ish bilan bandligining ijtimoiy-iqtisodiy mohiyatiga xos xususiyatlar, ishsizlik holatini hal etishga qaratilgan chora-tadbirlar, fuqarolarni tadbirkorlikka jalb qilish, ularni kasb-hunarga o’qitish holatlari o’rganib chiqilgan va yoritilgan.