(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Davlatning narx siyosatiga aralashuvi iqtisodiyotning barqarorligini ta’minlashda va jamiyatdagi ijtimoiy adolatni mustahkamlashda muhim omil hisoblanadi. Bu aralashuvning ijobiy ta’sirlari keng qamrovli bo‘lib, nafaqat iqtisodiy jarayonlarga, balki ijtimoiy hayotning turli jabhalariga ham ta’sir ko‘rsatadi. Ushbu maqolada davlatning narx siyosatiga aralashuvining ijobiy tomonlari batafsil tahlil qilinadi.