(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasi hududida ko‘chmas mulkni baholash xizmatlari bozorini rivojlantirish, uning sifatini oshirish va bu jarayonda kommunal infratuzilmalar holati va ularning baholash qiymatiga ta’siri atroflicha o‘rganilgan. Mamlakatdagi amaldagi baholash tizimi tahlil qilinib, mavjud muammolar va takomillashtirish yo‘llari ko‘rsatib o‘tilgan. Shuningdek, xorijiy tajriba asosida kommunal infratuzilmaning baholashdagi roli ochib berilgan.