(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Maqolada ko’chmas mulk ob’ektlarini baholashda aholi soni o’zgarishining tasiri tahlil qilinadi. Demografik o’zgarishlar, xususan aholi soni ko’payishi yoki kamayashi, ko’chmas mulk bozori qiymatlariga qanday ta’sir qilishi ko’rsatiladi va amaliy misollar orqali tushunturiladi. Shuningdek, ushbu maqola statistik malumotlar, tarixiy tendensiyalar va kelajak prognozlariga urg’u berib, aholi o’sishi va ko’chmas mulk bozori o’rtasidagi murakkab dinamikani o’rganadi.