(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Onomastik birliklarning turlaridan biri bo‘lgan antroponimlar badiiy asarda muhim o‘ringa ega bo‘lib, ular orqali ko‘zlangan maqsad asar g‘oyasi tushunilishiga katta hissa qo‘shuvchi omillardan biri hisoblanadi. Quyida O‘tkir Hoshimovning ayrim hikoyalari asosida fikrlarimizni dalillashga harakat qilamiz.