(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
ushbu maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining ijodiy faoliyatini rivojlantirishda muammoli ta’limning roli va uning pedagogik tizimda qanday muhim o‘rin tutishi masalasi ko‘rib chiqiladi. Muammoli ta’lim usulining o‘ziga xos xususiyatlari, pedagogik jarayonda uning samaradorligini oshirish yo‘llari va ijodiy fikrlashni shakllantirishdagi o‘rni tahlil etilgan. Shuningdek, maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning ijodiy faoliyatini rivojlantirishda muammoli ta’limni qo‘llashning metodologik asoslari va amaliyotdagi ko‘rinishlari taqdim etilgan.