(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu maqolada innovatsion iqtisodiyotni rivojlantirishda inson kapitalining tutgan o‘rni, inson kapitali nazariyasining qo‘llanilishi qanday natijalarga olib kelishi hamda inson kapitalining mohiyati haqida so‘z yuritiladi.