(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
oliy ta’lim muassasalarida talabalar mustaqil ta’limini tashkil etish va uni nazorat qilish, ushbu jarayonning mazmuni, tamoyillari va shakllari, ayniqsa sirtqi bo‘lim talabasi misolida mustaqil ish topshiriqlarining ahamiyati va metodik asoslari yoritilgan.