(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Maqolada “Qarnab ota” qorako‘lchilik naslchilik MChJ da urchitiluvchi Buxoro sur rangli qorako‘l qo‘zilarida gullarining uzunligi va kengligining ularning rang tekisligiga bog‘liqligini aniqlash natijalari yoritilgan va ushbu natijalar orqali xulosalar bilan boyitilgan.