(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy jurnalistika va ommaviy kommunikatsiyalar sohasida neyromarketing tadqiqotlarining ta’siri o‘rganilgan. Xalqaro media tashkilotlar tajribasi asosida neyromarketing tadqiqotlarining mediakontent yaratish va PR-strategiyalarni ishlab chiqishdagi o‘rni tizimli ravishda tahlil qilingan. The New York Times, BBC va Al Jazeera kabi xalqaro media kompaniyalar misolida neyromarketingning jurnalistika amaliyotiga tatbiqi, inson miyasining media mahsulotlarga bo‘lgan emotsional reaksiyalari va auditoriyaga ta’sir qilish usullari ko‘rib chiqilgan. Bundan tashqari, neyromarketing tadqiqotlarining media tashkilotlar faoliyatiga ta’siri bo‘yicha xulosalar berilgan.