(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Tamakining chekadigan odamlarga zarar keltirishini hammamiz juda yaxshi bilamiz. Bu haqida takror-takror aytiladi. Lekin tamaki mahsulotlarining zararlari biz o’ylagandan ham kengroq. Ular chekmaydigan odamlarga ham bevosita yoki bilvosita tarzda kattagina zarar berishi mumkin. bu holat esa tamaki mahsulotlari zararlaydigan odamlarning soni chekadigan odamlar sonidan bir necha barobar ko’p bo’lishiga sabab bo’ladi. Quyidagi maqolada ushbu zararlarni birma-bir aytib o’tishga harakat qilamiz.