(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Mazkur tezista Qoraqalpog’istondagi birinchi professional rassomlardan biri, O’zbekiston va Qoraqalpog’iston Respublikasiga xizmat ko’rsatgan san’at xodimi, Berdaq nomidagi respublika mukofoti sovrindori Qidirboy Soipov va uning Qoraqalpoq teatr ssenografiyasida tutgan o’rni, u bezatgan spektakllar va dekoratsiya eskizlari haqida fikr mulohazalar yuritilgan.