(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu maqolada polikistoz tuxumdon sindromi (PTOS) bilan bog‘liq bepushtlikni davolashda Damafertil preparatining klinik samaradorligi o‘rganildi. Tadqiqot davomida tuxumdon faoliyati, ovulyatsiya chastotasi, gormonal balans va homiladorlikka erishish ko‘rsatkichlari baholandi. Olingan natijalar Damafertilning kompleks davolashda qo‘llanishi PTOS bilan og‘rigan ayollarda reproduktiv imkoniyatlarni sezilarli darajada yaxshilashini ko‘rsatdi.