(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu maqolada texnologiya fanini o‘qitish jarayonida o‘quvchilarning texnik ijodkorligini rivojlantirish masalalari keng yoritilgan. Texnik ijodkorlikni shakllantirishda interaktiv, loyiha asosida o‘qitish, muammoli ta’lim, axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish kabi zamonaviy metodlarning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada texnik tafakkur va ijodiy yondashuvni rivojlantirishda o‘qituvchining roli, o‘quv muhitining ahamiyati hamda amaliy mashg‘ulotlarning o‘rni asoslab berilgan.