(untitled) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu maqolada tokning serhosil va sifatli ko‘chatlarini yetishtirishning muhim jihatlari yoritiladi. Tok ko‘chatlarini yetishtirishda tuproq unumdorligi, urug‘ va qalamchalarning sifati, agrotexnik tadbirlar va parvarish usullari alohida ahamiyatga ega. Shuningdek, maqolada kasallik va zararkunandalarga qarshi kurashish choralari, sug‘orish va o‘g‘itlash tartibi ham batafsil bayon etiladi. To‘g‘ri yondashuv va zamonaviy texnologiyalarni qo‘llash orqali tokning hosildorligini oshirish va sifatli mahsulot yetishtirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.