ЎЗБЕК ВА РУС ТИЛЛАРИНИНГ ИЗОҲЛИ ЛУҒАТЛАРИДА АГРАР ТЕРМИНЛАРНИНГ БЕРИЛИШИ ВА ЎЗАРО ТАРЖИМАСИНИНГ ЎЗИГА ХОС ЖИҲАТЛАРИ (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
ушбу мақолада ўзбек ва рус тилларидаги аграр терминларнинг ўзаро таржималарида учрайдиган муаммолар ёритилган, алоҳида сўзларнинг таржимасига оид фикрлар келтирилган.