UY-JOY KOMMUNAL XIZMAT KO‘RSATISHNI INNOVATSION RIVOJLANTIRISHDA YAGONA ID TIZIMIDAN FOYDALANIB KLASTER BOSHQARUV TIZIMINI EKONOMETRIK MODELLASHTIRISHNING XORIJ TAJRIBASI (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Jahondagi rivojlangan davlatlar amaliyotiga koʻra, uy-joy kommunal xoʻjaligi resurslar samaradorligini oshirish va uy-joy bilan ta'minlanganlik kommunal xizmatlar sohasining rivojlanishiga va shu asosda aholi turmush darajasi sifatining oshishiga sezilarli darajada ta'sir koʻrsatadi, bu esa uy-joy kommunal xo‘jaligida innovatsion yondashuvni rivojlantirishni taqozo etmoqda.