ESHITISHDA NUQSONI BO’LGAN BOLALARDA IMO-ISHORA VA DAKTIL NUTQINI O’RGATISHGA QO’YILGAN TALABLAR (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Uz. Maqolada eshitishda nuqsoni bo‘lgan bolalarga imo-ishora va daktil nutqi qoidalari qanday o’rgatilishi va ularning ijtimoiy hayotga mustaqil moslashtirish jarayonlarini qanday amalga oshirish yo’lida etibor berilishi lozim bo’lgan talablar haqida so’z yuritiladi.