SUROTARJIMONLIK KASBIY TAMOILLARI VA O'ZIGA XOS HUSUSIYATLARI (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Uz. Maqolada eshitishda nuqsoni bo‘lgan shaxslarni eshituvchilar olamidagi munosabatlarida ishtirok etuvchi surdotarjimonlik kasbining etikasi hasida va surdotarjimonlik faoliyatida e’tibor berilishi kerak bo’lgan tamoillari hamda ularning zimmasida faoliyat jarayonida vazifalari nimalardan iborat ekanligi haqida fikr bildiriladi.