BIOXILMA-XILLIK VA UNING MUHOFAZASI (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Biologik xilma-xillik yoki bioxilma-xillik bu-yer yuzidagi hayot xilma-xilligini tasvirlashda foydalaniladigan atamadir. Bioxilma-xillikka ko‘p holatlarda o‘simlik, hayvonot va mikroorganizimlar xilma-xilligi boyligi nuqtai nazaridan ham qaraladi.