MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA O`YIN YORDAMIDA AXLOQIY TARBIYANI RIVOJLANTIRISH (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalarda o'yin yordamida axloqiy tarbiyani rivojlantirishning ahamiyatini ko'rib chiqadi. Maqolada o'yinlar bolalar uchun axloqiy qadriyatlar, ijtimoiy ko'nikmalar va to'g'ri xulq-atvorlarni o'rgatishda qanday samarali vosita bo'lib xizmat qilishini yoritiladi. Maktabgacha ta'lim tashkilotlarida bolalarni axloqiy jihatdan tarbiyalashda o'yinning roli va uning pedagogik ahamiyati ko'rsatilgan.