DIZAYN YO`NALISHIDAGI TALABALARNING MUSTAQIL ISHLARINI TASHKIL ETISHNING AHAMIYATI (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Malakali kadrlar tayyorlashning muhim omillaridan biri - bu ta’lim sifati va samaradorligini oshirishdir. Ta’lim sifati va samaradorligini oshirishda o‘qitishning zamonaviy usullari, shakl va vositalari, o‘yin texnologiyalari, muammoli o‘qitish, xususan, mustaqil ta’limning noan’anaviy metodlari ham muhim o‘rin egallaydi.