MUSIK KULTUR DERSLERININ GENCLER HAYATINDEKI ONEMI (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Makalede şu güne kadar gelişilen müzik sanatının eytim sisteminde öğrencilerin bilgilerinin yukselmeside kendi önemiyi, milli müsik sanatımızın gençler arasında geniş propaganda yapış ve önemiyi müstehkemleş konusunda çok tavsiyeler getirildi.