ECHKILARDA MASTIT KASALLIGINI DAVOLASH VA OLDINI OLISH (Adabiyotlar tahlili) (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Maqolada echkilarda mastit kasalligining tarqalishi,iqtisodiy zarari, va etiopatogenezi bo‘yicha adabiyot ma’lumotlarining taxlili bayon qilingan.