TURIZMDA XODIMLARNI O’QITISH VA MALAKASINI OSHIRISHNING AHAMIYATI VA SAMARALARI (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Mazkur maqolada turizm sohasida xodimlar malakasini oshirishning ahamiyati, asosiy muammolari va ularni bartaraf etish yo‘llari haqida so‘z yuritiladi. Xodimlarni malakasini oshirishning zamonaviy usullari, jumladan, coaching, mentoring va job rotation kabi xalqaro tajribalar keltirilgan. Malakali xodimlarning xizmat ko‘rsatish sifati, mijozlar ehtiyojini qondirish va kompaniya brendini mustahkamlashdagi o‘rni yoritilgan.