“QANDAY QILIB ART TERAPIYA ORQALI BOLALARNI RIVOJLANTIRISH MUMKIN ?” (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu maqola O’zbekistondagi nogironligi bo’lgan bolalarda art terapiyaning o’rni haqida fikirlar bo’ladi . Art terapiya o’zi nima? Art terapiyaning turlari , kelib chiqish sabablari qanday? Art terapiya ta’limda hamda 2024-2025- o'quv yili dasturi qanday olib boriladi ? Maxsus pedagogikada korreksiyalash uchun art terapiya qay tarzda olib borilayotganligi yoritiladi.