PSIXOTERAPIYA O`TKAZISHGA KURSATMALAR VA QARSHI KURSATMALAR (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Mazkur maqolada psixoterapiya usullarini qo‘llashga oid ko‘rsatmalar va qarshi ko‘rsatmalar tahlil qilinadi. Psixoterapiya bugungi kunda ruhiy salomatlikni tiklashda eng samarali usullardan biri sanaladi. Biroq, har bir terapiya turi har bir bemor uchun mos kelavermaydi. Shu sababli maqolada psixoterapiyaning har xil turlarini tanlashda e’tiborga olinadigan asosiy holatlar, bemor holatlari, xavf omillari va tibbiy qarshi ko‘rsatmalar yoritiladi. Maqolada ilmiy adabiyotlar, amaliy kuzatuvlar va tahlillarga asoslangan fikr-mulohazalar berilgan.