PEDAGOGIKADAGI GLOBALLASHUV MUAMMOLARI (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu tezisda globallashuv jarayonining zamonaviy ta'lim tizimiga, xususan, pedagogik faoliyatga ta’siri tahlil qilinadi. Globallashuvning ijobiy va salbiy jihatlari ko‘rib chiqilib, milliy qadriyatlar, o‘qituvchilik kasbining zamonaviy talablarga moslashtirilishi va yosh avlod tarbiyasidagi roliga e’tibor qaratiladi. Muammo va takliflar asosida ilmiy xulosalar chiqariladi.