SANOAT KORXONALARIDA INVESTITSIYA JARAYONLARI AMALGA OSHIRISHDA SUBYEKTNING ROLINI BAHOLASH (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Mazkur maqolada sanoat korxonalarida investitsiya jarayonlarining samarali amalga oshirilishida ishtirok etuvchi subyektlarning o‘rni va ularning investitsion faoliyatga ta’siri ekonometrik yondashuv asosida tahlil qilinadi. Shuningdek, investitsiya subyektlarining ko‘p omilli regresion modellari asosida baholash imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.