IPAK AKATSIYASI (ALBIZIA JULIBRISSIN )NING BIOEKOLOGIK XUSUSIYATLARI VA MANZARALI AHAMIYATI (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Maqolada Albizia julibrissin Durazz. (ipak akatsiyasi) daraxtining bioekologik xususiyatlari, ekologik moslashuvchanligi, morfologik belgilari hamda landshaft dizaynidagi ahamiyati yoritilgan. O‘zbekistonning turli agroiqlim sharoitlarida o‘simlikning o‘sishi, rivojlanishi, ko‘paytirish usullari va parvarishi bo‘yicha tavsiyalar berilgan.