INNOVАTSION IQTISODIYOTDА INSON KАPITАLINI O‘RNI VА АHАMIYАTI (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu maqolada innovatsion iqtisodiyotni rivojlantirishda inson kapitalining tutgan o‘rni, inson kapitali nazariyasining qo‘llanilishi qanday natijalarga olib kelishi hamda inson kapitalining mohiyati haqida so‘z yuritiladi.