XURSHID DAVRON IJODIDA LIRIK KOMPOZITSIYANING IFODALANISHI (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Xurshid Davron she'riyati zohiriy va botiniy tuyg'ular, ichki g'alayon-u muhabbatga to'laliligi jihatidan yuksak badiiyat kuchiga ega. Maqolada shoir ijodida lirik kompozitsiyaning ifoda etilishi va uning talqini haqida fikr yuritiladi. Tahlillar ochiqlanadi.