O‘QUVCHILARNING TEXNIK IJODKORLIGINI RIVOJLANTIRISH METODLARI (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu maqolada texnologiya fanini o‘qitish jarayonida o‘quvchilarning texnik ijodkorligini rivojlantirish masalalari keng yoritilgan. Texnik ijodkorlikni shakllantirishda interaktiv, loyiha asosida o‘qitish, muammoli ta’lim, axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish kabi zamonaviy metodlarning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada texnik tafakkur va ijodiy yondashuvni rivojlantirishda o‘qituvchining roli, o‘quv muhitining ahamiyati hamda amaliy mashg‘ulotlarning o‘rni asoslab berilgan.