O‘Z DUNYO QARASHLARINI EKRANGA KO‘CHIRA OLGAN IJODKOR (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Mazkur maqolada rejissura san’atiga salmog‘li hissasini qo‘shib kelayotgan Yolqin To‘ychiyevning “O‘tov”, “Chashma”, “Evrilish” filmlari haqida ma’lumot beriladi.