METALLGA ISHLOV BERISH PARAMETRLARINI KUZATISH UCHUN O‘LCHASH ASBOBI (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Metallga ishlov berish turli xil mexanizmlar va mashinalar uchun butlovchi qismlarni ishlab chiqarish, turli sanoat va qurilish uchun armatura ishlab chiqarish, buyurtmachilar tomonidan taqdim etilgan chizmalar asosida asboblar yasash uchun alohida qismlarni ishlab chiqarish va boshqa xizmatlarni o‘z ichiga oladi.