OʻZBEKISTONDA OLIB BORILAYOTGAN IJTIMOIY-SIYOSIY ISLOHOTLAR: BOZOR TRANSFORMATSIYASI TAJRIBASI VA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI (Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekistondagi islohotlar keng yoritiladi. Konstitutsiyaviy islohotlar, xotin-qizlarni huquqlarini himoya qilish haqidagi qonuniy islohotlar, sogʻlikni saqlash boʻyicha olib borilayotgan islohotlar haqida soʻz yuritiladi. Bunda aholining hayoti qay darajada oʻzgarayotgani haqida ularning hayotiy farovonligi yaxshilanayotgani haqida ham soʻz yuritiladi.