(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Ushbu maqolada bolalarning ijtimoiylashuvi, nutqiy rivojlanishi, ijodiy tafakkuri va emotsional-intellektual o‘sishiga ijobiy ta’sir ko‘rsatadi. Bolalar oʻyin davomida real hayotdagi turli kasblarni sinab koʻrish, o‘zaro muloqot qilish va jamoa bilan ishlash ko‘nikmalarini shakllantiradilar.