(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Uz. To’siqsiz muhit – bu nogironligi bo’lgan shaxslar uchun qulay va erkin harakat qilish imkonini beruvchi muhitdir. Bunday muhit, jismoniy, ijtimoiy va psixologik jihatlardan tashkil topadi va barcha insonlar uchun teng imkoniyatlar yaratishni maqsad qiladi.