(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Ushbu maqolada ilm-fan va ta’lim rivojlanishida tilning ahamiyati, O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan islohatlar va boshlang‘ich sinf o’quvchilarining leksik ko‘nikmalarini shakllantirish bo’yicha xalqaro tajriba yoritiladi.