(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Ingliz tilini o‘qitish usullari zamonaviy ta’lim tizimida muhim o‘rin tutadi. Har bir o‘qituvchi o‘z talabalari uchun eng samarali o‘qitish usullarini tanlashda harakat qiladi. Ingliz tili, global muloqot tili sifatida, nafaqat chet ellarda, balki o‘z vatanimizda ham o‘rganilmoqda. Ushbu maqolada ingliz tilini o‘qitish usullari haqida ma’lumotlar berilgan.