(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Ushbu maqolada eshitish qobiliyati cheklangan bolalarni o’qishga o’rgatishning samarali usullari yoritilgan. Individual yondashuv, qiziqish uyg’otish, multimodal metodlar va ijtimoiy muhitning ta’siri tahlil qilingan. Ushbu usullar bolalarning ta’lim olish jarayonini yanada samarali qilishga yordam beradi.