(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Ushbu maqolada Quyosh va Oy tutilishining sabablari, ularning kuzatish shartlari, tarixiy ahamiyati va insoniyat uchun ilmiy o‘rganishdagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Hodisalarning tabiiy-matematik asoslari ham yoritiladi.