(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Eshitishda nuqsoni bo‘lgan bolalarni og‘zaki nutqqa o‘rgatish murakkab, ammo muhim jarayondir. Bu jarayon bola kommunikativ qobiliyatlarini rivojlantirish, jamiyatga moslashish va mustaqil hayot kechirishga tayyorlash uchun zarurdir. Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bo‘lgan bolalarni og‘zaki nutqqa o‘rgatish usullari va samarali yondashuvlar haqida so‘z yuritiladi.