(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Ushbu maqolada bo‘lajak muhandis-energetiklarning kasbiy faoliyatga tayyorlashning metodik asoslari, kasbiy faoliyatning uslubiy ko‘nikmalarini, harakat tamoyillari, metodlari va usullarini o‘zlashtirish qobiliyatini shakllantirish ochib berilgan. Shuningdek, o‘zgaruvchan kasbiy faoliyat sharoitlariga tez moslashuvchan yosh mutaxassislarni tayyorlash yoritilgan.