(untitled) (International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2025)
Maqolada boshlang‘ich maktabda o‘qituvchilar va ota-onalar o‘rtasidagi o‘zaro hamkorlikning asosiy elementlari — muloqot, munosabat va aloqa — tahlil qilinadi. Pedagogik muloqot, ota-onalar bilan hamkorlikning samaradorligini oshirish uchun zaruriy komponent sifatida kognitiv, xulq-atvor va hissiy jihatlarni o‘z ichiga oladi. Shuningdek, o‘zaro hamkorlikning aniq usullari, shu jumladan pedagogik ma’ruzalar, suhbatlar va maslahatlar, bolalar rivojlanishini yaxshilashga yordam beradi.